2010. február 6., szombat

Avatar > Jobbik módra


-Jobbikos felirattal, az Avatar filmelőzetes
-



VÉRprofi


Kampányfilm is lehet


Youtube-on ITT nézheted meg






J O BB I K







`mostanság nem volt sok időm a blogolásra, ezért nincsenek nagyobb írások~

`azonban hamarosan megprobállok több időt rászánni~

2 megjegyzés:

  1. a Jobbik jól fog szerepelni a választáson és netalántán az MSZP is akkor ezek ketten koalicióba lépnek és együtt fognak kormányozni a Fidesz ellen, és valjuk be a Fidesz már bebizonyította hogy jól vezeti az országot (1998-2002). A jobbik nem csinálna mást, folytatná amit eddig az MSZP csinált, a magyart-magyar ellen fordítsa stb.

    egy olvasó

    VálaszTörlés
  2. úgy látom nem vagy teljesen tisztában azzal, hogy a JOBBIK mit képvisel és mi az értékrendje. Soha nem állna össze az MSZP-vel és a Fideszt sem azért támadja, mert nincs jobb dolga, hanem mert a Liszaboni szerződést olvasatlanúl aláírták, Romániát feltétel nélkül beszavazták az EU-ba (habár Orbán azelőtt Tusnádfürdön ámította a székelyeket, hogy majd meglatjuk ki áll ki a székelyek autonómiája melett...), a titkosítások szigorítását szavazta meg az MSZP-vel a mostani választások elött 4 hónappal, 2006-ban az embereket magukra hagyta Orbán és sorolhatnám napestig a Fidesz árulásait.
    A JOBBIK ezt nem türi és ezen akar változtatni, hogy ne egy farizeus módra nemzeti párt legyen akire lehet szavazni, hanem egy tettekben is igazi nemzeti, magyar párt legyen.

    VálaszTörlés